×
Vitamina D3 Lipozomala 50 MCG
Stoc suficient
SKU-2022869554-1010-86
Brand: Adelle Davis
Termen de valabilitate: 12 Luni
Tara de origine: Slovacia, EU
Potrivit pentru vegani: da
Fara substante GMO: da
Fara gluten: da
95 Lei
(TVA inclus)

Forma: lichid lipozomal (biodisponibilitate aproape 100%)

Contine: 200 ml / 40 portii zilnice

Ingrediente: Colecalciferol, ulei MCT, apa purificata,, lecitina de floarea soarelui nemodificata genetic, sorbat de potasiu, regulator de aciditate (acid citric)

Sursa substantei active: vitamina D3 este de origine vegetala – produsa din licheni. Ulei MCT – ulei de cocos pur.

Portia zilnica: 1 x 1lingurita pe zi (5 ml). Agitati bine inainte de folosire.

Vitamina D este indispensabila pentru asimilarea calciului, pentru sanatatea sistemului osos, muscular si pentru un metabolism sanatos. Expunerea tot mai putina la surse naturale de vitamina D (soare), face ca cei mai mult dintre noi sa suferim de un deficit de vitamina D. Suplimentul alimentar Lipozomal Vitamina D3 - Colecalciferol este ideal atunci cand nu sunt suficiente razele solare si in lunile de iarna. Odată cu inaintarea in varsta, capacitatea organismului de a „produce” vitamina D scade.

Vitamina D contribuie la:

  • absorbtia/utilizarea adecvata a calciului si a fosforului;
  • nivelul normal de calciu in sange;
  • pastrarea oaselor sanatoase;
  • mentinerea sanatatii sistemului muscular;
  • mentinerea dintilor sanatosi;
  • functionarea normala a sistemului imunitar;
  • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;

Lipsa pe termen lung a vitaminei D este probabil asociată cu o predispoziție mai mare la așa-numitele infecții respiratorii acute și gripă.

„Vitamina D este benefica pentru organismul uman, deoarece contribuie la absorbtia normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, a functiei normale a sistemului muscular, a sistemului osos si a dintilor, la functionarea normala a sistemului imunitar si la procesul de diviziune celulara.”

Adelle Davis: Să mâncăm corect pentru a ne menține în formă


Principalul punct slab al formelor obișnuite de vitamine și alte suplimente nutritive (cum ar fi tablete, pulberi sau băuturi) este faptul că, cantitatea predominantă de supliment alimentar se degradeaza în tractul digestiv și doar o fracțiune din ceea ce este scris pe etichetă ajunge cu adevărat. până la locul final în corpul nostru.

Biodisponibilitatea formei lipozomale este de până la 6 ori mai mare decât a formelor generale.

Pentru a compara-există următoarele forme

capsule, tablete, sub forma de pulbere: biodisponibilitate pana la 20 %

vitamina administrata prin injectie direct in vena: biodisponibilitate pana la 70 %

forma lipozomala: biodisponibilitate peste 90 %

Se poate spune foarte simplu că ingredientul activ este învelit în sfere microscopice (numite lipozomi, de unde denumirea lipozomală, și realizat printr-un proces special din substanța naturală lecitină). Lipozomii pot stoca, proteja și transfera cantități substanțiale de medicamente în timp ce sunt bine tolerate de către organismul receptor. Potențialul acestei tehnologii este uriaș țînând cont că de aceeași metodă de livrare pot beneficia și vitaminele și minerale - esențiale în menținerea unei stări bune de sănătate.
   
Recomandare de utilizare:

Portia zilnica recomandata ( adult ) = 1 lingurita pe zi ( 5ml ) 

Sticla contine: 40 de portii zilnice 

Valori nutritionale: Continutul portiei zilnice recomandate
 
                         Ingrediente                           Cantitatea/                            VNR %*
                         active                                     portia zilnica                                      
                       
                         Vitamina D3                               50 μg                                 1000 % 

* Valoarea Nutritionala de Referinta ( conf. Reg. 1169/2011)

Avertisment: Nu se administreaza copiilor , femeilor însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor mici. 
A nu se depasi portia zilnica recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Alergeni: Acest produs nu conține derivați de soia sau alți alergeni majori: lapte, ouă, pește, stridii, nuci, cereale și alune. Fara gluten. 
 
Conditii de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina. Odata deschis, a se pastra la frigider si a se utiliza in termen de 30 de zile.

Declinare a răspunderii:  Adelle Davis sro, angajații sau colaboratorii săi nu reprezintă niciuna dintre informațiile de mai sus și nici nu sunt instrucțiuni de tratament sau recomandări de tratament pentru orice afecțiune psihică sau fizică. Este la latitudinea fiecărui consumator să decidă dacă folosește acest produs și, dacă este necesar, să consulte un medic sau farmacist cu privire la utilizarea lui