×

CONDITII DE LIVRARE:

 

MODALITATE DE LIVRARE

Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, la adresa indicata in comanda.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare, conform legislatiei in vigoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul Romaniei.

 

CONDITII DE LIVRARE

Livrarea Produselor se poate realiza prin intermediul Curierului, la adresa specificată de Client/Utilizator în Comanda.

Contravaloarea produselor din comanda anulata si care au fost platite on-line se va rambursa in termen de 14 zile de la data inregistrarii anularii comenzii.

 

TAXE DE LIVRARE

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 lei, taxa de livrare este de 20 lei, taxa care va fi afisata si in procesul de comanda.

 

TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare este, in general, de 3 zile lucratoare de la data efectuarii platii on-line sau de la data confirmarii comenzii cu plata la livrare, dar poate suferi modificari.

Livrarea va respecta o serie de limitari:

-nu se fac livrari in zilele nelucratoare (weekend) si in zilele declarate sarbatori nationale;

-nu se pot alege zilele si orele de livrare;

-termenele de livrare nu sunt garantate si nerespectarea lor nu poate genera niciun fel de despagubire.

 

TRANSFERUL PROPRIETATII

Riscurile asupra Produselor vor fi transferate catre Cumparator la livrare (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului), proprietatea asupra Produselor fiind transferata dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda.