×

RETURNARE PRODUSE- RENUNTAREA LA CUMPARARE

 

 

LEGISLATIE

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform legislatiei in vigoare.

 

CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

Cumparatorul isi poate exercita dreptul de a renunta la cumparare (dreptul de retragere din contract) fara penalitati si invocarea vreunui motiv in termen de 14 zile de la data la care Cumparatorul a intrat in posesia fizica a Produsului.

Toate Produsele se vor returna în aceleași condiții în care acestea au fost primite de Client (în ambalajul original), fără nici un fel de deteriorări, cu toate etichetele intacte, în aceeași cantitate și cu documentele însoțitoare. Produsele ce constituie un kit vor trebui returnate ca un kit. Clientul își pierde dreptul de retragere și Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea Produselor care nu îndeplinesc condițiile anterior menționate.

 

EXCEPTII

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retragere produsele ce prezinta deteriorari ale ambalajului; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea informatiilor referitoare la lotul si termenul de valabilitate aferente produsului; deteriorarile produse ca urmare a nerespectarii instructiunilor de folosire / depozitare / manipulare.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la acoperirea de catre REDITUS SRL a viciilor ascunse ale produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Utilizatorilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu, acestea neextinzandu-se asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

 

PROCEDURA DE RETURNARE

Pentru exercitarea dreptului la retragere Cumparatorul va completa si transmite formularul de Retur, care poate fi descarcat accesand urmatoarea pagina (Formular de retur), urmand ca dupa completare formularul sa fie trimis Vanzatorului pe mail la adresa vanzari@suplimente-lipozomale.ro, inainte de expirarea perioadei de retragere.

Vanzatorul va raspunde in termen de 5 zile cererii de retur cuprinsa in formularul completat de Cumparator. Daca sunt indeplinite conditiile de retur, Vanzatorul va confirma acest aspect Cumparatorului. Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de catre Cumparator, exceptie facand retururile ocazionate de neconformitati/vicii ascunse ale produsului.

Dupa constatarea starii produsului si validarea returului, Vanzatorul va rambursa suma platita pentru produs(e) prin transfer bancar in contul indicat in mod expres de Cumparator, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zie de la data la care a fost informat despre decizia Cumparatorului de a isi exercita dreptul de retragere.