×
Lizina AKUT Lipozomala, 100 ml
Stoc limitat
SKU-1670197430-8916-85-1
Brand: Adelle Davis
Termen de valabilitate: 12 Luni
Tara de origine: Slovacia, EU
Potrivit pentru vegani: da
Fara substante GMO: da
Fara gluten: da
82 Lei
(TVA inclus)
Tip produs
Cantitate

Forma: lichid lipozomal (biodisponibilitate aproape 100%)

Contine: 100 ml / 10 portii

Ingrediente: Apă demineralizată, L-lizina HCI, lecitină de floarea soarelui nemodificata genetic, aroma naturala (banana), indulcitor natural (glicozide steviol), conservant (sorbat de potasiu), agent de îngroșare (gumă xantan), regulator de aciditate (acid citric), antioxidant (D-acetat de alfa-tocoferil).

Portia zilnica:  2 x 5 ml/zi (lizina= 1000 mg) (un dozator este inclus în pachet). Agitati bine inainte de folosire.

L-lizina este un aminoacid esențial (aminoacizii esențiali sunt blocurile de bază ale proteinelor) care are un rol important în creșterea și regenerarea țesuturilor, în producția de hormoni, enzime și anticorpi precum și în formarea colagenului. De asemenea, contribuie la accelerarea vindecării herpesului labial (herpes) și la reducerea apariției lor în viitor. Tehnologia de livrare lipozomală direct în celulele organismului intensifică activitatea terapeutica a L-lizinei, care participa la formarea tuturor proteinelor.

LIZINA contribuie la:

 • Stimulează sistemul imunitar.
 • Este un tratament natural pentru herpes, întrucât împiedică reproducerea unor virusuri.
 • Este necesar pentru fabricarea colagenului ce stimulează refacerea oaselor, pielii, tendoanelor, cartilajelor, mușchilor și endoteliului vascular.
 • Reduce anxietatea, stresul și echilibrează nivelul de cortizol.
 • Grăbește recuperarea corpului după exerciții fizice intense, traume sau intervenții chirurgicale.
 • Echilibrează nivelul de calciu din organism, menținând sănătatea oaselor.
 • Conform unor studii recente, poate chiar preveni depunerea calciului pe artere.
 • Indirect, contribuie la transformarea grăsimilor în energie și la echilibrarea colesterolului.

Principalul punct slab al formelor obișnuite de vitamine și alte suplimente nutritive (cum ar fi tablete, pulberi sau băuturi) este faptul că, cantitatea predominantă de supliment alimentar se degradeaza în tractul digestiv și doar o fracțiune din ceea ce este scris pe etichetă ajunge cu adevărat până la locul final în corpul nostru.

Biodisponibilitatea formei lipozomale este de până la 6 ori mai mare decât a formelor generale.

Pentru a compara există următoarele forme:

 • capsule, tablete, sub forma de pulbere: biodisponibilitate pana la 20 %
 • vitamina administrata prin injectie direct in vena: biodisponibilitate pana la 70 %
 • forma lipozomala: biodisponibilitate peste 90 %

Tehnologia lipozomală este o inovație a industriei farmaceutice și a sectorului de suplimente alimentare. Acest tip de produse oferă o mulțime de avantaje consumatorilor, fiind cele mai eficiente tipuri de suplimente care există pe piață.
Prin tehnologia de încapsulare lipozomală, ingredientul activ al suplimentului este încapsulat în lipozomi și este transportat în acest fel acolo unde este nevoie de el. Această tehnologie este excelentă în ceea ce privește absorbția ingredientului activ în organism.
Lipozomii sunt niste „bilute” microscopice a caror structura e similara cu cea a membranei celulei umane si care pot stoca, proteja si transfera ingredientul activ, fiind foarte bine tolerate de catre organismul uman.
Potențialul acestei tehnologii este uriaș țînând cont că de aceeași metodă de livrare pot beneficia atat vitaminele și minerale - esențiale în menținerea unei stări bune de sănătate – cat si medicamentele.

Avantajele tehnologiei lipozomale:
- absorbtie maxima de peste 90%;
- confera stabilitate ingredientului activ;
- toxicitate redusă;
- nu incarca stomacul.

Recomandare de utilizare:
Portia zilnica recomandata (adult) = 2 x 5 ml/zi (lizina= 1000 mg) (un dozator este inclus în pachet). Agitati bine inainte de folosire.
Sticla contine : 10 portii 
Valori nutritionale : Continutul portiei zilnice recomandate

Ingrediente                       Cantitatea/                      VNR %*
active                                portia zilnica 

L-lizina                              1000 mg                             -

* Valoarea Nutritionala de Referinta ( conf. Reg. 1169/2011)

Avertisment: Nu se administreaza copiilor , femeilor însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor mici. 
A nu se depasi portia zilnica recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 
Alergeni: Acest produs nu conține derivați de soia sau alți alergeni majori: lapte, ouă, pește, stridii, nuci, cereale și alune. Fara gluten.
Conditii de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina. Odata deschis, a se pastra la frigider si a se utiliza in termen de 30 de zile.

Producator: Adelle Davis, s.r.o. Slovacia
Detinator notificare: Retco S.R.L.
Nr. notificare: 3756/16.12.2022

Declinare a răspunderii: Adelle Davis sro, angajații sau colaboratorii săi nu reprezintă niciuna dintre informațiile de mai sus și nu furnizeaza instrucțiuni sau recomandări de tratament pentru orice afecțiune psihică sau fizică. Este la latitudinea fiecărui consumator să decidă dacă folosește acest produs și, dacă este necesar, să consulte un medic sau farmacist cu privire la utilizarea lui.