×
Glutation Lipozomal, aromă de ananas
Stoc suficient
SKU-1721670124-7207-98
Brand: Adelle Davis
Termen de valabilitate: 12 Luni
Tara de origine: Slovacia, EU
Potrivit pentru vegani: da
Fara substante GMO: da
Fara gluten: da
129 Lei
(TVA inclus)

Forma: lichid lipozomal (biodisponibilitate aproape 100%)

Contine: 200 ml / 20 portii zilnice

Ingrediente: L-glutation, apă purificată, lecitină de floarea soarelui nemodificată genetic, sorbat de potasiu, aromă naturală: ananas, șteviePortia zilnica: 2 x 1 lingurita pe zi (5 ml). Agitati bine inainte de folosire

Portia zilnica: 2 x 1 lingurita pe zi (5 ml). Agitati bine inainte de folosire

Este principalul antioxidant[1] găsit în corpul uman și este prezent în toate țesuturile umane, cu concentrații deosebit de mari în ficat. Înțelegem de aici că rolul crucial al glutationului este funcția de detoxifiere a ficatului.

Ca antioxidant, poate lupta împotriva radicalilor liberi[2] și poate extrage toxinele din organism, cum ar fi mercurul și alte metale grele[3] prevenind daunele cauzate de prezența acestora, precum îmbătrânirea prematură, oboseala cronică, afecțiunile intestinale și problemele neurodegenerative.

Datorită alimentelor noastre care conțin prea multe substanțe nedorite, mediului poluat, stresului, medicamentelor chimice și stilului de viață nesănătos în general, organismul nu poate produce glutation in cantitati suficiente si de aceea trebuie suplimentat.

[1] antioxidant: reprezinta un complex de elemente nutritive – vitamine si minerale – si enzime, care reduc efectele toxice ale radicalilor liberi. Antioxidantii impiedica oxidarea celulelor, care are loc sub influenta factorilor externi, dar si din cauza imbatranirii. Antioxidantii fortifica sistemul imunitar, reduc riscul de cancer si previn aparitia infectiilor.

[2] radicalii liberi: sunt molecule instabile produse de organism ca o reactie la factorii de mediu daunatori sau la alte tipuri de elemente daunatoare.

[3] metale grele: substanțe toxice care aparțin metalelor. Pentru oameni cele mai periculoase sunt: Mercurul, Cadmiul, Plumbul.

Glutationul ajută la:

 • cresterea energiei

 • îmbunătățirea tonusului muscular

 • detoxifiere a ficatului și a rinichilor

 • îmbunătățirea concentrării mentale

 • îmbunătățirea calității somnului

 • îmbunătățirea calității pielii

 • îmbunătățirea metabolismului tuturor celulelor din organism și previne astfel îmbătrânirea prematură a acestora

 • creșterea performanței atletice

 • reducerea efectelor stresului

Glutationul luptă împotriva:

 • îmbătrânirii pielii

 • bolilor cardiovasculare

 • boli autoimune și inflamatorii

 • boli ale ficatului și rinichilor

Adelle Davis: Să mâncăm corect pentru a ne menține în formă

Principalul punct slab al formelor obișnuite de vitamine și alte suplimente nutritive (cum ar fi tablete, pulberi sau băuturi) este faptul că, cantitatea predominantă de supliment alimentar se degradeaza în tractul digestiv și doar o fracțiune din ceea ce este scris pe etichetă ajunge cu adevărat. până la locul final în corpul nostru.

Biodisponibilitatea formei lipozomale este de până la 6 ori mai mare decât a formelor generale.

Pentru a compara există următoarele forme:

capsule, tablete, sub forma de pulbere: biodisponibilitate pana la 20 %

vitamina administrata prin injectie direct in vena: biodisponibilitate pana la 70 %

forma lipozomala: biodisponibilitate peste 90 %

Se poate spune foarte simplu că ingredientul activ este învelit în sfere microscopice (numite lipozomi, de unde denumirea lipozomală, și realizat printr-un proces special din substanța naturală lecitină). Lipozomii pot stoca, proteja și transfera cantități substanțiale de medicamente în timp ce sunt bine tolerate de către organismul receptor. Potențialul acestei tehnologii este uriaș țînând cont că de aceeași metodă de livrare pot beneficia și vitaminele și minerale - esențiale în menținerea unei stări bune de sănătate.

Recomandare de utilizare :

Portia zilnica recomandata (adult) = 2 x 1 lingurita pe zi (2 x 5ml)

Sticla contine : 20 de portii zilnice

Valori nutritionale : Continutul portiei zilnice recomandate

              Ingrediente                       Cantitatea/                      VNR %*
              active                                 portia zilnica 

              Glutation                          500 mg                                  -

* Valoarea Nutritionala de Referinta ( conf. Reg. 1169/2011)

Avertisment: Nu se administreaza copiilor , femeilor însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor mici. 

A nu se depasi portia zilnica recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 

Alergeni: Acest produs nu conține derivați de soia sau alți alergeni majori: lapte, ouă, pește, stridii, nuci, cereale și alune. Fara gluten.
 Conditii de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina. Odata deschis, a se pastra la frigider si a se utiliza in termen de 30 de zile.

Declinare a răspunderii: Adelle Davis sro, angajații sau colaboratorii săi nu reprezintă niciuna dintre informațiile de mai sus și nici nu sunt instrucțiuni de tratament sau recomandări de tratament pentru orice afecțiune psihică sau fizică. Este la latitudinea fiecărui consumator să decidă dacă folosește acest produs și, dacă este necesar, să consulte un medic sau farmacist cu privire la utilizarea lui