×
Curcumina Lipozomala
Stoc suficient
SKU-1700810073-1932-10
Brand: Adelle Davis
Termen de valabilitate: 12 Luni
Tara de origine: Slovacia, EU
Potrivit pentru vegani: da
Fara substante GMO: da
Fara gluten: da
93 Lei
(TVA inclus)

Forma: lichid lipozomal (biodisponibilitate aproape 100%)

Contine: 200 ml / 20 portii zilnice

Ingrediente: Extract din Curcuma Longa, ulei MCT, apa purificata, lecitina de floarea soarelui nemodificata genetic, sorbat de potasiu, regulator de aciditate (acid citric).

Portia zilnica: 2 x 1 lingurita pe zi (2 x 5 ml). Agitati bine inainte de folosire

Curcumina este substanta activa din radacina de turmeric. Este folosita de secole in medicina traditionala ca puternic anti-inflamator, antioxidant, reduce posibilitatea aparietiei cancerului, imbunatateste digestia, combate radicalii liberi.

Curcumina contribuie la:

  • combate inflamația din organism
  • imbunatatirea functiei creierului si reducerea bolilor creierului
  • scaderea nivelului de colesterol
  • scaderea riscului de formare a bolilor de inima
  • scaderea depresiilor
  • intarirea sistemului imunitar
  • sanatatea pielii

Proprietățile de mai sus au fost confirmate de multe studii științifice. Printre altele, s-a constatat ca absorbtia formei pulverulente de curcumina este mult ajutata de substanta piperina - aceasta substanta contine piper negru si de aceea este bine sa combinati curcumina cu piper negru. A doua soluție este să folosiți solubilitatea bună a curcuminei în grăsimi și astfel să o introduceți eficient în organism. Datorită acestei proprietăți, am reușit să creăm curcumină lipozomală și să obținem o eficiență și o absorbție ridicată.

Principalul punct slab al formelor obișnuite de vitamine și alte suplimente nutritive (cum ar fi tablete, pulberi sau băuturi) este faptul că, cantitatea predominantă de supliment alimentar se degradeaza în tractul digestiv și doar o fracțiune din ceea ce este scris pe etichetă ajunge cu adevărat. până la locul final în corpul nostru.

Biodisponibilitatea formei lipozomale este de până la 6 ori mai mare decât a formelor generale.

Pentru a compara există următoarele forme:

  • capsule, tablete, sub forma de pulbere: biodisponibilitate pana la 20 %
  • vitamina administrata prin injectie direct in vena: biodisponibilitate pana la 70 % forma lipozomala: biodisponibilitate peste 90 %

Se poate spune foarte simplu că ingredientul activ este învelit în sfere microscopice (numite lipozomi, de unde denumirea lipozomală, și realizat printr-un proces special din substanța naturală lecitină). Lipozomii pot stoca, proteja și transfera cantități substanțiale de medicamente în timp ce sunt bine tolerate de către organismul receptor. Potențialul acestei tehnologii este uriaș țînând cont că de aceeași metodă de livrare pot beneficia și vitaminele și minerale - esențiale în menținerea unei stări bune de sănătate.

Recomandare de utilizare :

Portia zilnica recomandata (adult) = 2 x 1 lingurita pe zi (2 x 5ml)

Sticla contine : 20 de portii zilnice

Valori nutritionale : Continutul portiei zilnice recomandate

              Ingrediente                       Cantitatea/                      VNR %*
              active                                 portia zilnica 

              Curcumina                          300 mg                                  -

* Valoarea Nutritionala de Referinta ( conf. Reg. 1169/2011)

Avertisment: Nu se administreaza copiilor , femeilor însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor mici. 

A nu se depasi portia zilnica recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 

Alergeni: Acest produs nu conține derivați de soia sau alți alergeni majori: lapte, ouă, pește, stridii, nuci, cereale și alune. Fara gluten.
 Conditii de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina. Odata deschis, a se pastra la frigider si a se utiliza in termen de 30 de zile.

Declinare a răspunderii: Adelle Davis sro, angajații sau colaboratorii săi nu reprezintă niciuna dintre informațiile de mai sus și nici nu sunt instrucțiuni de tratament sau recomandări de tratament pentru orice afecțiune psihică sau fizică. Este la latitudinea fiecărui consumator să decidă dacă folosește acest produs și, dacă este necesar, să consulte un medic sau farmacist cu privire la utilizarea lui